Senaste inläggen

Av Julia - 21 oktober 2009 22:26

OjOjOj. Idag hade vi bara två besökare på FotoPlace- bloggen. Det är inte så jätte bra. Tipsar ni verkligen era vänner? Läser ni verkligen bloggen? För annars borde ni börja göra det. Det kanske inte finns så mkt att läsa men det finns en del bra bilder iallafall. Ju mer ni besöker ju mer bilder kanske det kommer upp...? Och det säger ju oss bara en sak: BESÖK! Jag vet inte med er men jag vill iallafall se mer bilder.


www.FotoPlace.bloggplatsen.se

Av Julia - 21 oktober 2009 16:11

Jag tänkte bara informera er att FotoPlace inte har lagt upp några nya bilder sen jag sist informerade. Men de hindrar er inte från att besöka. Så besök, besök, besök!


http://fotoplace.bloggplatsen.se/

Av Julia - 20 oktober 2009 22:59

Här kommer lite info om hur det går för FotoPlace-bloggen än så länge. Ganska så ny.


Antal inlägg: 5

Antal bilder: 10

Antal besökare idag: 12

Antal besökare igår: 14


Vi vill höja detta så besök: FotoPlace 

Av Julia - 20 oktober 2009 22:05

Jaha, då ska vi se om vi kan få lite liv på denna bloggen ^^


Detta är ingen vanligt blogg ska ni veta. Det är ingen blogg där jag tänker skriva om vad jag har gjort idag. Det är inten blogg där jag tänker skriva om mode. Det är ingen blogg där jag tänker skriva vad jag "hissar" och vad jag "dissar". Det är inte heller en blogg om vad jag står för här i världen eller en videoblogg. Nej, detta är en lite annorlunda slags blogg. I denna blogg kommer jag nämligen bara skriva om en sak, och det är FotoPlace.


Va? Vet ni inte vad FotoPlace är? Om ni vet det så behöver ni ju inte läsa det här men för er som inte vet vad det är så är det en blogg. Inte vilken blogg som helst utan en fotoblogg. Den ägs av en tjej vid namn Lisa och det är hon som tar alla bilder som läggs upp, så vitt jag vet. Jag rekommenderar verkligen att ni besöker och följer den bloggen för det lär komma upp en del bra bilder. Om ni vill så kan ni säkert be henne att ta en speciell bild enligt ert önskemål, men om ert önskemål är en bild på en pyramid i Egypten så borde ni ju faktiskt inse att det inte kommer gå. Lisa kommer inte kasta sig på första bästa (dyra) plan och åka ner till Egypten för en bild, men det kan ni ju inte heller kräva. Jag vet inte hur det är ifall hon tar betalt eller inte utan det får ni höra med henne om.


Så vem är då jag? Jo, vi kan väl säga att jag är hennes anställda, fast jag jobbar gratis. Jag ska försöka marknadsföra hennes blogg och hennes bilder så gott det går. Jag kommer ibland att skriva in på denna blogg när hon har lagt upp en ny bild och kanske avslöjar jag motivet, kanske inte ;) Men jag kommer iallafall hålla er uppdaterade om hur det går borta på hennes blogg så gott jag kan.


På grund utav detta så lär kanske en del av mina inlägg här bli ganska enformiga, ex "Besök FotoPlace", "Ny bild på FotoPlace" osv. Så jag kanske kommer skriva samma saker ibland just för att få folk att lägga märke till det. Ni får gärna prata med mig också om det är något ni undrar eller har bildförslag eller liknande. Jag är en god vän till henne och kommer så klart överföra era åsikter.


Så alltså. Besök och tipsa era vänner om bloggen. Än så länge har det inte kommit upp allt för mycket bilder men jag kan lova er: Det kommer!


Bloggen då, ifall någon missade det: FotoPlace, www.FotoPlace.bloggplatsen.se

Presentation


Hej, mitt namn är Julia =)

KOLLA KOLLA KOLLA

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Har ni besökt FotoPlace.bloggplatsen.se? Om nej, skriv gärna varför.
 Ja de är klart. Fina bilder :D
 Ja
 Ja, till och med beställt bild
 Vad är det? (det skrev jag i mitt första inlägg)
 Ja, den sög
 Ja, fula bilder
 Nej men jag ska efter att jag läst detta
 Nej och jag tänker inte heller
 Nej
 Nej, men jag kanske ska
 Kommer inte ihåg
 Ja, jag följer den

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards